CCU courtyard

IMG_7951

CCU now has a small courtyard attached to the unit, thanks to everyone who supported its fundraising for the project.

 Jenny Dennett said the area had not been used for many years due to safety concerns regarding the railing. 

“It had no shade and got quite hot in summer, and the old chairs and table were broken and had to be thrown out,” Jenny said.

 “The aim was to create a usable space for CCU patients, families and visitors to use, where patients can be outside in the fresh air and sunshine and still be monitored via telemetry or be observed by nursing staff.”

 CCU held a cake stall in March and raised money for the project. Funds raised enabled a safety barrier to be built, walls to be painted, and a table, chairs and covers bought.

 “We have installed wall art panels and decorative pots with plants,” Jenny said. “The courtyard was finished recently and CCU would like to thank everyone who helped.”

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s